Hamilton pola sekunde ispred ostalih

Hamiltonu niko ne može da priđe na manje od pola sekunde

Ono čega smo se plašili, izgleda da smo se s pravom plašili. Mercedes neprikosnoven. Ferari i Red Bul, bar za sada, ne mogu da ga ugroze.

Posle prva dva treninga, Hamiltonu niko ne može da priđe na manje od pola sekunde. Hamilton: Dalje nećeš moći!

Naravno, nije to rekao, ali ne mora ni da kaže. Vidimo i sami.

Na prvom treningu, 1 minut, 24 sekunde, 620 hiljaditih. Fetel drugi, sa zaostatkom 0,547 sekundi, a Botas treći, 0,556 sekundi iza. OK. Prvi mačići se u vodu bacaju.

Drugi trening. Hamilton popravlja vreme na 1m 23,620s, ali ovog puta između njega i Botasa nema nikog. Botas zaostaje 0,583 sekundi, pa onda dolazi Rikardo sa 0,666 sekundi zaostatka.

Dakle, Ferari i Red Bul su blizu. Jedan drugome. Ne i Mercedesu.

„Balans nije tamo gde želimo da bude, tako da mislim da možemo da napravimo pristojan korak napred.“ kaže Fetel.

„Ne mislim da su ekstremno brzi, naravno brži su od nas trenutno. Ali, osećam da možemo da smanjimo nešto od te prednosti koju sada imaju.“, reče Rikarado.

Šio mi ga Đura. Naravno da ćete da se popravite. Ali, Švabe će da sede skrštenih ruku i da gledaju kako im se primičete?

Formula 1 me poslednjih godina podseća na igru srpske reprezentacije. Stalno očekujemo da će se nešto promeniti nabolje. Kad kažemo, evo sad je prelomni trenutak… A ono sve po starom.

Ipak, Mercedes je koliko toliko uzdrman. Ne beži više toliko. Druga je stvar što bismo svi voleli da je mnogo oštrija konkurencija.

OK. Sezona tek počinje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *